Accepter cookies fra Jobbing.dk

Jobbing.dk bruger cookies til at føre statisik over, hvordan Jobbing.dk bliver brugt, så vi løbende kan forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Du kan altid slette cookies fra jobbing.dk igen.

Læs mere om cookies.

Der opstod desværre en fejl

Fejl

Der opstod en fejl! Prøv igen!

Vi gemmer dine data. Vent venligst.

Vi gemmer dine data. Ønsker du at forlade siden, med risiko for tab af data?

Log ind

Du skal logge ind med samme service, som du brugte, da du oprettede din profil, ellers vil en ny profil blive oprettet. Jobbing.dk vil kun anvende dine informationer til at genkende dig, og vil ikke publicere information på din profil. Se mere om beskyttelse af personoplysninger under Persondatapolitik.

Politik om persondata

Her kan du læse om de regler, der gælder, når du giver personlige oplysninger på Jobbing.dk. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er dataansvarlig for Jobbing.dk.

Personoplysninger og loven

Reglerne i Persondataloven beskytter dig mod misbrug af de personlige oplysninger, du giver til en myndighed over internettet. Det gælder også, når du bruger Jobbing.dk.

Persondataloven sætter snævre grænser for, hvilke data en myndighed må indsamle om dig, og hvad disse data må bruges til. Der er også strenge regler for, hvem myndighederne må udlevere dine personoplysninger til.

Dine oplysninger på Jobbing.dk bliver kun brugt af dig selv, og de bliver ikke givet videre til andre, heller ikke andre myndigheder.

Som dataansvarlig for Jobbing.dk er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering under tilsyn af Datatilsynet.

Dine rettigheder

Du har ret til at bede Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering fortælle dig, hvilke data de har om dig. Du kan også selv rette og slette dine oplysninger i Jobbing.dk.

 

Når du bruger Jobbing.dk og andre hjemmesider

Når du browser på Jobbing.dk og andre steder på nettet, efterlader du dig et "elektronisk spor", som fortæller, hvor du har været. Dette spor opstår, fordi din browser sender informationer til en server, fx: "Jeg vil gerne se siden, der hører til adressen Jobbing.dk". Sammen med denne forespørgsel sender din browser andre informationer til os, som fx hvilken pc du bruger (den såkaldte ip-adresse), oplysning om browsertype, og hvilken side du sidst så.

Når du har besøgt Jobbing.dk, vil vi altså vide følgende om dig:

  • Hvilke sider på Jobbing.dk du har kigget på og hvornår
  • Hvilken browser du bruger
  • Hvilken ip-adresse din pc har

Vi bruger ikke disse oplysninger om enkeltpersoner, men anvender dem til generelle analyser og forbedringer af Jobbing.dk.

 

Mere information

Du kan læse mere om dine rettigheder i Persondatalovens §§ 31, 35 og 37. Du kan finde hele loven på Retsinformation.dk. Du kan også finde en vejledning herom på Datatilsynet.dk

 

Jobbing/Jobnet support

Åbningstider

Mandag-fredag: 8-17
Weekend: 10-14

Telefon:70 15 20 30
E-mail: jobnet@star.dk